Het “Ik ben Perfect” Project is een project, met het idee om degene die meedoen de kans te geven zichzelf uit te dagen en zich te laten zien hoe mooi en sterk ze eigenlijk zijn. 

De huidige sociale media en alles daar omheen legt een druk op iedereen om er altijd fantastisch, gelukkig en mooi uit te zien. Voor een groot aantal mensen is dat allemaal te veel van het goede. Ze voelen zich steeds oncomfortabeler over zichzelf. Of het nu gaat om hun buik, hun benen, een rimpel of twee, een litteken of de tattoo uit het verleden het leidt er vaak toe dat ze zich gaan verschuilen, door hun gedrag aan te passen of achter lagen kleding en uiteindelijk alles van hun lichaam niet mooi vinden.

Dit komt niet alleen voor bij mensen met een grotere maat, helaas hoor je dit ook van mannen en vrouwen die variëren van “klein” tot “groot” – allemaal hebben ze iets aan hun lichaam, waarvan ze denken dat het mooier kan.

De mannen en vrouwen die dachten dat ze nooit een portret zouden laten maken, kijken naar de afbeeldingen en beseffen dat het niet om het lichaam gaat, maar om de moed om de eerste stap te zetten. Naar het liefhebben of op zijn minst accepteren van hun lichaam en beseffen dat ze oké zijn.

En sommigen kiezen ervoor om, op de gepubliceerde foto’s, dit in hun prettigst zittende de kleding te doen al dan niet hun gezichten wel of niet zichtbaar.

Anderen nemen een stap verder en kiezen ervoor om meer van hun lichaam te laten zien, in lingerie of bedekt naakt, met of zonder dat hun gezicht zichtbaar is.
Dan zijn er degenen die gewoon hun lijf rocken en zichzelf en de wereld versteld doen staan, door de laatste stap te zetten en naakt voor de camera te gaan staan.

Iedereen die mee doet toont zoveel kracht en moed, allemaal zijn dit geweldige, sterke, inspirerende maar vooral mooie mensen!

Het “Ik Ben Perfect” project gaat niet over naaktheid, het gaat niet over billen en borsten. Het gaat erom een ​​beeld te creëren dat laat zien hoe sterk en mooi je bent in wie jij bent.

Je bent mooi, je bent geweldig, vergeet de negatieve gedachten over jezelf en ga geloven in ‘Ik ben Perfect’! En daar ben ik trots op.