Als u uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u mij een e-mail sturen en ik zal mijn best doen om deze voor u te beantwoorden.

Is het een naaktproject?
De keuze ligt geheel bij jou. Bij het “Ik ben Perfect” project wil je laten zien waar jij staat en wie jij bent. De één kiest voor gekleed, de ander voor lingerie of bedekt naakt en er zijn er ook die volledig naakt aan het project willen deelnemen. In welke stijl je ook deelneemt het is altijd mogelijk om de foto’s zo te maken dat je gezicht niet zichtbaar is.

Wie kan er deelnemen?
Het project staat open voor iedereen ouder dan 18 jaar, ongeacht leeftijd, lichaamstype, gewicht enz.

Hoeveel kost het?
Het project is gratis, maar voor uw tijd ontvangt u de afbeeldingen in hoge resolutie voor uw eigen persoonlijk gebruik. Als u de afbeeldingen online gebruikt, moet u ze voorzien van een fotocredit en een link naar de “Ik ben Perfect” projectwebsite.

Hoe werkt de shoot?
De shoot vindt plaats in de studio en duurt ongeveer een uur.
Tijdens de shoot zal ik je zowel met een witte achtergrond als met een zwarte achtergrond fotograferen om een ​​diversiteit aan beeldstijlen te krijgen.

Wat gebeurt er met de foto’s die u maakt?
Om deel te nemen, wordt u gevraagd om een ​Model/Deelnemerscontract te ondertekenen, waarmee ik toestemming krijg om de afbeeldingen te gebruiken als onderdeel van het “Ik Ben Perfect” Project-website.
Daarnaast zijn er plannen om, bij voldoende deelnemers, er een ​​boek van te maken en een tentoonstelling samen te stellen.
Na de shoot zal ik een aantal van mijn favoriete afbeeldingen selecteren en deze elektronisch naar u sturen als bedankje voor uw deelname.

Wat moet ik doen als ik niet wil dat u mijn afbeeldingen gebruikt voor weergave?
Het project gaat over uw bereidheid om bij het project betrokken te zijn en uw beelden en verhalen op een openbare manier te delen, zodat anderen hopelijk geïnspireerd worden om hetzelfde te doen of om zich beter te voelen over hun eigen lichaam. Zoals ik eerder al zei, kun je ervoor kiezen om je identiteit te verbergen, maar als je zeker niet wilt dat je foto’s voor het project worden gebruikt, is dit misschien niet het juiste project voor jou.

Waar naartoe vanaf hier?
U kunt hier klikken om het formulier in te vullen zodat we het project kunnen bespreken en hopelijk een fotoshoot met u kunnen afspreken.

Hoe u kunt meedoen.
Als je geïnteresseerd bent en graag een praatje wilt maken en meer wilt weten, neem dan contact met me op, dan bespreken hoe we de shoot voor je kunnen aanpakken.